Zašto Patak-O?
Zašto Patak-O?

Stručni Patak-O tim donosi nešto novo - "Zašto Patak-O" pitalice samo za Vas na usluzi, a sve kako bi na najjednostavniji način objasnili zašto su naše usluge najbolje, i zašto odabrati upravo PATAK-O TIM!!

Zato od danas, na našim službenim web ali i Facebook stranicama možete pratiti nove pitalice pod prepoznatljivim, velikim žutim "upitnikom"!

Patak-O tim je tim profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom, koji u ponudi ima veliki vozni park, i kao takav sposoban je odraditi više intervencija u isto vrijeme u najkraćem roku!    

Na sve naše intervencije na širem području grada Zagreba izlazimo u kratkom roku, najviše do 2 sata od trenutka upućivanja poziva.

Zato trebate li stručno odštopavanje vaših sudopera, odvodnih cijevi, i drugih kanalizacijskih sustava, nazovite PATAK-O tim, NAJJAČI TIM ZA ČISTE CIJEVI U GRADU!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica