Bespućima grada.
Bespućima grada.

Profesionalni tim Patka-O na terenu u svako doba godine - 0-24h!

Avanture Patak-O stručnog tima nastavljaju se gradskim ulicama glavnoga grada svakodnevno koji u roku obavlja svoje zadatke!

"Kada po zlu krene, naš tim u Vašu ulicu odmah skrene, probleme u sekundi uoči, i u sve otvore odmah uskoči!" 

Tako je bilo i ovoga puta! Kako bi u što kraćem roku locirali problem i krenuli u sanaciju istoga, najbitnije je napraviti kvalitetnu dijagnostiku.

To podrazumijeva lociranje kamerom, sajlama, ali i direktnim spuštanjem radnika u okna i otvore svih veličina. Dakle, bez obzira na svu profesionalnu opremu, ljudski faktor je nezamjenjiv i kao takav ključni faktor pri ranom otkrivanju i lociranju začepljenja svih oblika.

U ovom slučaju lokacija je bila Trešnjevka, privatna kuća, gdje je došlo do napuknuća u samoj konstrukciji šahta, tj pri dubini od cca 1 metra od tla. Naše profesionalno oko omogučilo je brzu sanaciju i u kratkom roku, cca 1 sat, ujedno i riješilo problem te se Patak-O tim već zaputio na novu lokaciju!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica