Čudovište iz kanalizacije!
Čudovište iz kanalizacije!

Profesionalni tim Patka-O na terenu u svako doba godine - 0-24h!

Izlazak na teren svaki puta nas uspije iznenaditi koliko god bili spremni na sve, i vidjeli svašta, ali korijen od preko 30 metara nismo još imali prilike vidjeti! 17 metara od toga u komadu (vidi sliku)!

Tog sunčanog dana izašli smo na hitnu intervenciju u Dumovec, poznato utočište pasa, u kojem je došlo do začepljenja odvodnih cijevi, tj kanalizacije cijelog sustava tog kompleksa.

Došavši na lokaciju krenuli smo sa pripremom kamiona za odštopavanje, kao i sa našim posebnim uređajem za korijenje i beton - K-1000 RODDER, ujedno jedini u RH koji posjedujemo!

Kako su nas obavijestili sa lokacije, više sličnih tvrtki za odštopavanje bezuspješno je pokušavalo riješiti problem prije nas! Problem je očigledno bio preveliki "zalogaj" za većinu ali ne i za Patka-O!

Naposlijetku, izvukli smo korijenje koje je bilo uzrok začepljenju i to u ukupnoj duljini od 30 metara, 17 od toga u komadu!! Sveukupno očistili smo preko 100 metara kanalizacije i nakon nekoliko sati rada uspješno završili i ovu priču na radost klijenta!

Upravo zato je Patak-O tim jedan od najjačih partnera za odštopavanje bez obzira na kompleksnost samog posla!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica