Dječje "radosti"!
Dječje "radosti"!

Nakon mnoštva intervencija po poslovnim i stambenim zgradama (većim dijelom) došla je na red i jedna ustanova, točnije ustanova za osnovnoškolsko obrazovanje - škola! :)

Na intervenciju smo se odazvali odmah ali i došli u najkraćem roku na samu lokaciju pošto smo i bili u neposrednoj bliziniiste. Radilo se o jednoj školi na istočnom rubu grada (podaci poznati redakciji :)).

Službena dijagnoza bila je začepljenje školjke wc-a! Ništa čudno pošto se radi o mjestu sa velikim brojem "korisnika" ali zanimljivo zbog količine i volumena uzroka začepljenja.

Da napomenemo samo neke od stvari koje su bile uzrok začepljenju: pored raznih maramica, krpi i ostalih "poznatijih" čimbenika, bili su tu i dijelovi plastičnih boca, komadi žica, folije pa čak i jedan manji usb kabel!

Sve u svemu i ovu smo intervenciju uspješno priveli kraju i sa osmjehom na licu ravnateljice pohitali našoj novoj intervenciji i novim osmjesima! :)


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica