WOMA - City Jet!
WOMA - City Jet!

Patak-O stručni tim konstantno podiže kvalitetu svojeg poslovanja ulaganjem u nove tehnologije i uređaje kako bi što profesionalnije odgovorio na sve zahtjeve današnjih hitnih intervencija!

Tako je bilo i ovoga puta! Nabavljen je NOVI stroj za odštopavanje pod visokim pritiskom vode pod nazivom "City Jet" ili popularnije - WOMA!

Ugradbeni stroj vrši odštopavanje pritiskom vode od 170 bara i protokom od 70 litara u minuti stoga se svrstava u višu klasu strojeva koji su ugrađeni u kombi vozilo!

City Jet je kupljen i ugrađen u Tilburgu, Nizozemska u samoj tvornici i uz sve ostale strojeve čini samo odrađivanje i najtežih poslova još jednostavnije i kvalitetnije!

Patak-O nema kompromisa kada se radi o pružanju najbolje usluge odštopavanja u gradu, ali i šire! Zato kada se radi o "tekućim problemima" sve vrste Patak-O je JEDINO RJEŠENJE!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica