Patak-O glavom i bradom!
Patak-O glavom i bradom!

Kada se govori o Patak-O timu i poslu koji isti obnaša, podrazumijeva se da CIJELI tim sudjeluje na hitnim intervencijama!

To znači da i sam PATAK-O glavom i bradom odlazi na hitne intervencije, da trga kamenje zubima, lomi beton čekićem, ali se i zavlači hrabro u najveće rupe sam!

Tako je bilo i ovoga puta, radilo se o šahtu na području istočnoga dijela rada, točnije na Ravnicama!

Patak-O se počeo zavlačiti u šaht i došavši do uzroka problema - začepljenja uspješno odradio i ovu intervenciju brzim i hitrim koracima, i u kratkom roku uputio se na novu lokaciju.

Od ozbiljnosti posla, kao i straha da se "gazda" ne zaglavi u rupi, čak se i službenom "kamermanu" Patak-O tima tresla ruka te je rezultat ova mutna slika! :) Naravno, da je time i zaštitio lice samog Patka-O kako ga poslije ne bi zaustavljali na ulici i nudili mu razne bračne ponude pošto je sam patak već obvezan "patkici" i naravno, svom poslu! :)


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica