Novi dan, nove radosti!
Novi dan, nove radosti!

Svakoga jutra ustajemo odlučni da svaki novi dan završi sretno i bez problema pri odrađivanju naših intervencija!

Patak-O je perfekcionist i kao takav ne može utjecati na nes(p)retan (neugodan) početak dana naših klijenata ali svakako može garantirati da će SVAKU intervenciju odraditi na zadovoljstvo potrebitih - u našem slučaju klijenata - partnera!

Novi trgovački centar donosi i novu trgovinu koju je zadesila "tekuća" tragedija - po prvi puta "predstavljamo" mesnicu - trgovinu mesa i mesnih prerađevina koja je uputila poziv našoj stručnoj službi spašavanja tek neposredno - sat vremena prije samog dolaska na teren.

Na navedenoj lokaciji (detalji opet zadržani u redakciji jelte iz opravdanih razloga - povjerljivost klijenata i delikatnost "tajnog" zadatka :)) zatekli smo poslovne prostorije pune vode i taloga! Na sve strane došlo je do curenja zbog opsežnog začepljenja te smo se hitno primili posla!

Uz malo više brisanja, ribanja i isušivanja velikim tlačnim pumpama kroz cca 2 sata uspjeli smo odčepiti, isušiti, zakrpati i završiti i ovu priču sa odličnim ocjenama! Za 5+ ocjenu pobrinula se sretna voditeljica poslovnice čvrstim stiskom ruke uz veliki zadovoljni osmjeh olakšanja!

Viva la Patak-O!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.e intervencije i siti krenemo na novu intervenciju!
chanel replica