Tim superheroja za očevid!
Tim superheroja za očevid!

Da ponovimo - Patak-O je primjer profesionalaca, ali iznad svega i primjer jedne obitelji koja to ustvari nije! Obitelji koja živi za svakog i dnevno si pomažu kao pravi tim, kao obitelj što se i vidi na terenu!

Svakoga dana hitne intervencije donose nove izazove, nove probleme sa kojima se hvatamo hrabro u koštac, bez sumnje u konačan ishod!

Dugogodišnje iskustvo nam daje za pravo da se zovemo istinskim profesionalcima, a odnos unutar tima da se zovemo obitelj!

Naš Patak broj jedan iliti "spiritus movens" (Google čini čuda :)) nije iznimka, on je pravilo, on je upravo taj član, taj vođa koji je primjer drugima i on se prvi "hvata u koštac" sa problemima, prvi ulazi u šahtove, zavlači se u najmračnije i najprljavije kutke.

Zato sa ponosom poziramo skupa, i ako nas vidite u gradu slobodno nas pozdravite, mi smo tu radi vas, ako ništa drugo makar da nam poželite ugodan dan, a mi ćemo vas počastiti djelićem obitelji - osmjehom kakav samo naš PATAK-O tim ima!

A za sve ostale "tekuće" probleme prvi smo u akciji, sa najmodernijom opremom i najvećim herojima - PATAK-O herojima! :)


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.e intervencije i siti krenemo na novu intervenciju!
chanel replica