Slovački Patak-o
Slovački Patak-o

Patak-O svoj posao shvaća ozbiljno te svojim klijentima želi uvijek pružati maksimalno profesionalnu uslugu te je zbog toga i ovaj put u Bratislavu, Slovačka bio poslovan!

Nakon odrađenog sastanka i posjete trgovini sa nužnim alatima za naš posao, uputili smo se u stari grad Bratislave gdje smo upoznali i starijeg "brata" Patka-O - izvjesnog Cumila, tj. poznati kip radnika u kanalizaciji koji je na vedar način prikazan naslonjen na ulični šaht.

Na prvi pogled nismo bili sigurni čisti li on šahtove ili se malo odmara kako bi virio ženama pod suknju :) ali boljim pogledom shvatili smo da se ipak radi o čestitom i zaposlenom momku - kao što je i slučaj sa našim Patkom!

Cumilov kip postavljen je 1997. godine kako bi središte grada udahnulo malo živosti te dobilo na čari i bilo interesantno kako domaćim tako i stranim posjetiteljima grada.

Sve u svemu, posao odrađen, Cumil poljubljen u kacigu za sreću te se uputili u naš lijep Zagreb grad po nove pobjede!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica