Savjeti za sigurnost i zdravlje.
Savjeti za sigurnost i zdravlje.

Sirova kanalizacija i vode uzrokovane poplavom sadrže bakterije, izmet, viruse, i ostale hazardne mikroorganizme koji mogu dovesti do bolesti.

Dodir ili hodanje kroz kontaminirane dijelove može dovesti bakterije u nekontaminirane dijelove vaše kuće.

Djeca i kućni ljubimci su naručito osjetljivi. Zaštitite sebe i svoje ukućane tako što ćete pratiti sljedeće sigurnosne savjete:

- Nemojte ulaziti u podrum ako je nivo vode dosegnuo električne žice, instalacije i utičnice. Električni hazardni šok i curenje plina mora biti ustanovljeno i otklonjeno prije nego što uđete u dati prostor. Isključite dotok plina u peć za grijanje, kao i bojler.
- Nosite odgovarajuću zaštitnu odjeću i sigurnosnu opremu. To uključuje gumene rukavice, gumene čizme, zaštitne naočale i masku za nos.
- Ako se porežete tijekom rada u kontaminiranojvodi, kontaktirajte doktora.
- Često perite ruke. Uvijek perite ruke prije i poslije korištenja kupatila, prije jela, i odmah nakon dodira sa kontaminiranom vodom.
- Izbjegavajte direktan kontakt kože sa otpadnim vodama, posebno ako imate posjekotine i rane.
- Dezinficirajte sve djelove i svu opremu koja dođe u kontakt sa kotaminiranom vodom. Dezinfekcijsko sredstvo se sastoji od 4 do 8 žlica varikine na jedan galon vode, koja će otkloniti miris i bakterije. Iako je ovo sredstvo vrlo efektivno, može uzrokovati izbjeljivanje.
- Djeca i kućni ljubimci se trebaju držati što dalje od kontaminiranih prostorija.
- Nemojte piti i jesti bilo šta što je moglo biti izloženo otpadnim vodama.
- Držite kontaminirane objekte, vodu, ili ruke što dalje od očiju, nosa i usta.


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica