Ljetni vrtovi Zagreba
Ljetni vrtovi Zagreba

Među zagrebačkim barovima i klubovima već neko vrijeme vlada zgodan trend; vrtovi. Sve više mjesta pokušava od svojih terasa stvoriti prave male gradske vrtove, skrivene od sunca, prepune zelenila i ugodne atmosfere.

Patak-O je obišao neke od vrtova i napravio mali vodič kako biste se mogli lakše odlučiti gdje ćete provesti svoje zagrebačko ljeto...


1. A Most Unusual Garden, Horvaćanska 3

Na Horvaćanskoj se još u jesen 2015. smjestio najpoznatiji zagrebački vrt s kućicom na drvetu: A Most Unusual Garden. Osim drveća u vrtu i onog oko njega, sve su još dodatno malo zazelenili umjetnom travom. Imaju i zanimljivu tribinu na tri razine, posvuda su lampice, a namještaj u vrtu je jednostavan.


2. Pop Up Summer Garden, Tuškanac

U hladu šume, ispred Ljetne pozornice kina Tuškanac 7. lipnja počelo je drugo izdanje Pop Up Summer Gardena koje će trajati do 9. rujna, no postoji mogućnost da se i produži. Radi se o projektu iza kojeg stoji ekipa popularnog Swankyja.


3. La Štruk, Skalinska 5

Smjestili su se u zgradi izgrađenoj 1728. godine, a kroz dvorište na kojem se nalazi njihova terasa prolazi stari utvrdni zid Kaptola. Radi se o jednoj od ljepših terasa u gradu, a ukrasili su je zelenilom i dobili mini vrt. Jednostavan namještaj, ugodna i mirna atmosfera i kameni zid. Baš kao negdje na moru.


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica