Nekoliko Patak-O savjeta.
Nekoliko Patak-O savjeta.

Izbjegavate odlazak u javni WC koliko je to moguće, ali ponekad su okolnosti takve da jednostavno nemate izbora.

Glavni je problem što javne zahode koristi velik broj ljudi, zbog čega je opasnost od bakterija i zaraza tim veća. Postoje pravila kojih se valja držati želite li šanse za to svesti na minimum.


Ne odlažite osobne stvari na pod

Mikrobi i prljavština sa cipela lako se prenose dalje te bi eventualno mogli završiti na vašim rukama zato ne ostavlajte torbicu na podu javnog WC-a. Obavezno torbu objesite na kvaku ako nema vješalice.


Pazite kako ispirete vodu

Iz brojnih razloga postoji jako puno bakterija na prekidaču za puštanje vode. Omotajte prst toaletnim papirom prije no što ga pritisnete. Papir odmah bacite u smeće ili školjku i što prije napustite to prljavo mjesto.


Brišite ruke ubrusom

Ne sušite ih ispod električnog sušila, ako je ikako moguće. Sjetite se da bakterije najviše vole vlažna i topla mjesta. Radije uzmite papirnati ubrus ako je dostupan.


Koristite antiseptik

Pobrinite se da vam dezinfekcijski gel uvijek bude pri ruci. Korisno je sterilizirati njime ruke nakon uporabe WC-a, prije jela i poslije putovanja javnim prijevozom. Antiseptik možete kupiti u svim većim trgovinama, drogerijama i ljekarnama.

Patak-O kao pravi profesionalac pazi na higijenu u svom poslu, ali isto tako pazi i kako se drugi odnose prema higijeni te se i ovim člankom nada da će makar jedna osoba više dodatno paziti pri navedenim situacijama.

Viva la čistoća! :)


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica