Nova Patak-O igra u suradnji sa Nagradnjaca.hr!
Nova Patak-O igra u suradnji sa Nagradnjaca.hr!

Patak-O ponosno predstavlja svoju najvrijedniju igru do sada - Samsung Galaxy J3 mobitel u novoj igri, po prvi puta u PREMIUM obliku!

Što je PREMIUM igra?

To je članstvo Nagradnjaca.hr kluba kojim igrači ostvaruju direktno pravo igranja Premium igara, tj. mogućnost osvajanja vrijednijih i bogatijih nagrada! Nadalje, Premium članstvo omogućivati će i druge pogodnosti te direktne popuste koje pripremamo, a u suradnji sa novim partnerima.

Zašto PREMIUM članstvo?


Zbog dva jednostavna razloga:

1. DONACIJA - od svake članarine portal Nagradnjaca.hr, putem svog partnera Udruge "Poljubac", donirati će 2 kune odabranoj udruzi te od ukupno prikupljenih članarina svaki mjesec drugoj udruzi uplaćivati na račun prikupljena sredstva.

2. Osiguravanja bogatijih nagrada
- portal Nagradnjaca.hr će upravo prikupljenim sredstvima od Premium članarina, a u slučaju kada drugi partner ne dodjeljuje glavne nagrade, osigurati time više igara ali i samih nagrada, čime se obogaćuje igranje te nudi mogućnost osvajanja raznolikijih i vrijednijih nagrada.

Patak-O se nada da pored toga što se volite igrati, jednako toliko volite i pomoći bližnjima te ujedno uz zabavu i veselje donirati najpotrebitijima! Za mjesec prosinac odabrali smo Udrugu NINA koja pomaže djeci sa malignim bolestima te pomaže roditeljima da lakše prebrode teškoće sa kojima se susreću!

Zato Vas sve pozivamo da budete heroji, igrate vrijedne Premium igre te donirate onima kojima je to najpotrebnije,


Vaš Patak-O!
chanel replica