Nova Patak-O Premium igra!
Nova Patak-O Premium igra!

Patak-O svakodnevno odrađuje hitne intervencije po cijeloj metropoli (i šire) te redovito i nagrađuje svoje korisnike vrijednim nagradnim igrama.

Ovoga puta donosi novu vrijednu PREMIUM igru sa isto tako vrijednom nagradom - VirGo2 bežićnim profesionalnim slušalicama za iPhone i Android mobitele!

Što je PREMIUM igra?

To je članstvo Nagradnjaca.hr kluba kojim igrači ostvaruju direktno pravo igranja Premium igara, tj. mogućnost osvajanja vrijednijih i bogatijih nagrada! Nadalje, Premium članstvo omogućivati će i druge pogodnosti te direktne popuste koji su u pripremi, a u suradnji sa novim partnerima.

Zašto PREMIUM članstvo?

Zbog dva jednostavna razloga:

1. DONACIJA - od svake članarine portal Nagradnjaca.hr, putem svog partnera Udruge "Poljubac", donira 2 kune odabranoj udruzi te od ukupno prikupljenih članarina svaki mjesec drugoj udruzi uplaćuje na račun prikupljena sredstva.

2. Osiguravanja bogatijih nagrada - portal Nagradnjaca.hr će upravo prikupljenim sredstvima od Premium članarina, a u slučaju kada drugi partner ne dodjeljuje glavne nagrade, osigurati time više igara ali i samih nagrada, čime se obogaćuje igranje te nudi mogućnost osvajanja raznolikijih i vrijednijih nagrada.

Patak-O se nada da pored toga što se volite igrati, jednako toliko volite i pomoći bližnjima te ujedno uz zabavu i veselje donirati najpotrebitijima! Za mjesec siječanj odabrana je Udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima - KRIJESNICA koja pomaže djeci sa malignim bolestima te pomaže roditeljima da lakše prebrode teškoće sa kojima se susreću!

Zato Vas sve pozivamo da budete heroji, igrate vrijedne Premium igre te donirate onima kojima je to najpotrebnije,

Vaš Patak-O!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica