Nova igra i nova donacija!
Nova igra i nova donacija!

Patak-O brine o svojim klijentima kako na terenu tako i virtualno - putem nagradnih igara kojima želi nagraditi najsretnije te uz zabavu učiniti i dobro djelo - igranjem donirati udruzi, tj. onima kojima je to najpotrebitije.

U suradnji sa partnerom Nagradnjaca.hr u novoj PREMIUM igri možete osvojiti 6 listića instant lutrije te dodatno uz malo sreće i grebanja (listića ne susjeda) :) osvojiti i do 400.000 kuna!

Što je PREMIUM igra?

To je članstvo Nagradnjaca.hr kluba kojim igrači ostvaruju direktno pravo igranja Premium igara, tj. mogućnost osvajanja vrijednijih i bogatijih nagrada te automatski doniraju! Nadalje, Premium članstvo omogućivati će i druge pogodnosti te direktne popuste koji su u pripremi, a u suradnji sa novim partnerima.

Zašto PREMIUM članstvo?

Zbog dva jednostavna razloga:

1. DONACIJA - od svake članarine portal Nagradnjaca.hr, putem svog partnera Udruge "Poljubac", donira 2 kune odabranoj udruzi te od ukupno prikupljenih članarina svaki mjesec drugoj udruzi uplaćuje na račun prikupljena sredstva.

2. Osiguravanja bogatijih nagrada - portal Nagradnjaca.hr će upravo prikupljenim sredstvima od Premium članarina, a u slučaju kada drugi partner ne dodjeljuje glavne nagrade, osigurati time više igara ali i samih nagrada, čime se obogaćuje igranje te nudi mogućnost osvajanja raznolikijih i vrijednijih nagrada.

Patak-O se nada da pored toga što se volite igrati, jednako toliko volite i pomoći bližnjima te ujedno uz zabavu i veselje donirati najpotrebitijima! Za mjesec siječanj odabrana je Udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima - KRIJESNICA koja pomaže djeci sa malignim bolestima te pomaže roditeljima da lakše prebrode teškoće sa kojima se susreću!

Budite heroji, igrajte Premium igre te donirajte one kojima je to stvarno i potrebno - djeci!

Vaš Patak-O.


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica