Nova Patak-O Premium igra!
Nova Patak-O Premium igra!

Patak-O svakodnevno odrađuje hitne intervencije po cijeloj metropoli (i šire) te redovito i nagrađuje svoje korisnike vrijednim nagradnim igrama.

Nedavno smo čak i ponudili nagradu onome tko pomogne pronaći osobu koja nas je lišila opreme i alata ali ovaj članak donosi nešto ipak svima vama poznatije!

Ovoga puta donosi novu vrijednu PREMIUM igru sa isto tako vrijednom nagradom - Philips smoothie blender!

Što je PREMIUM igra?

To je članstvo Nagradnjaca.hr kluba kojim igrači ostvaruju direktno pravo igranja Premium igara, tj. mogućnost osvajanja vrijednijih i bogatijih nagrada! Nadalje, Premium članstvo omogućivati će i druge pogodnosti te direktne popuste koji su u pripremi, a u suradnji sa novim partnerima.

Zašto PREMIUM članstvo?

Zbog dva jednostavna razloga:

1. DONACIJA - od svake članarine portal Nagradnjaca.hr, putem svog partnera Udruge "Poljubac", donira 2 kune odabranoj udruzi te od ukupno prikupljenih članarina svaki mjesec drugoj udruzi uplaćuje na račun prikupljena sredstva.

2. Osiguravanja bogatijih nagrada - portal Nagradnjaca.hr će upravo prikupljenim sredstvima od Premium članarina, a u slučaju kada drugi partner ne dodjeljuje glavne nagrade, osigurati time više igara ali i samih nagrada, čime se obogaćuje igranje te nudi mogućnost osvajanja raznolikijih i vrijednijih nagrada.

Patak-O se nada da pored toga što se volite igrati, jednako toliko volite i pomoći bližnjima te ujedno uz zabavu i veselje donirati najpotrebitijima! Za mjesec veljaču odabrana je Udruga za pomoć beskućnicima - UDRUGA FAJTER!

Zato Vas sve pozivamo da budete heroji, igrate vrijedne Premium igre te donirate onima kojima je to najpotrebnije,

Vaš Patak-O!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica