Natpis na WC-u bjelovarske bolnice
Natpis na WC-u bjelovarske bolnice

Patak-O u svakodnevnim radnim akcijama juri gradom i stiže na vrijeme na hitne intervencije.

Danas (četvrtak, 04.04.) jurca zapadnim i sjevernim dijelovima grada. Prva na listi stambena zgrada na Vrbanima, pa slijede Rudeš i onda prema centru.

Pored navedene jurnjave Patak-O uspije i malo naći vremena za otpuštanje svojih ventila te donosi i ovakve zabavne sadržaje svekolikom pučanstvu! :)

Nova se odnosi na jednu poruku koju je uprava Bjelovarske bolnice ostavila u svom WC-u.

Naime, natpis je glasio: "Poštovani korisniče pisoara, to što držite u ruci nije hidrant, a na podu nije požar! Gumenih čizama nam je nestalo. Molimo za pažljivije ciljanje. Hvala na razumijevanju. Uprava"

Pored samog teksta nalazi se dodatno i isprint sa drugom porukom: "Priđi bliže. Kraći je nego što misliš" :)

Primjereno ili ne za jednu bolnicu, nasmijali smo se duhovitom "porukašu" te prisjetili na šta sve naiđemo tijekom svojih intervencija, te koliko su ljudi neodgovorni pri korištenju WC-a, pogotovo javnih!

Zato pazite da i vama netko ne nalijepi nešto slično te redovito vodite brigu o WC-u, u protivnom imati ćete posla sa Patak-O timom, u roku i na vrijeme naravno sa osmijehom na licu nakon odrađene intervencije!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica