Patak-O zanimljivosti
Patak-O zanimljivosti

Patak-O tim profesionalaca radi 0-24, 365 dana u godini i svejedno uspije redovito objavljivati srodne mu zanimljivosti njegovoj djelatnosti! :)

Ovoga puta donosi novitete vezane za WC školjku te novi dizajn iste kako bi u slabije razvijenim zemljama korištenje toaleta bilo manje opasnije po zdravlje ljudi.

Zato su istraživači s britanskog sveučilišta Cranfield odlučili dizajnirati slijedeću WC školjku sa posebnim mehanizmom za razgradnju i spaljivanje fekalija, čija se daska automatski zatvara nakon korištenja.

Službeni naziv školjke je Nano Membrane Toilet, a ovu inovaciju podržao je čak i slavni Bill Gates. On i njegova supruga su prije četiri godine uložili 710 tisuća dolara u njen razvoj.

Jedan od problema je korištenje toaletnog papira. Njega će korisnici i dalje morati bacati u izdvojena spremišta, barem dok se ne nađe način da se i on spali.

Patak-O prati novitete te podržava sve što može doprinjeti boljitku čovječanstva te zdravlju čovjeka, a tako i ovu WC školjku koja bi svakako pomogla očuvanju zdravlja ljudi!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica