Kamena s ramena
Kamena s ramena

Svaki posao donosi određeni rizik, a pogotovo odlazak na hitne intervencije - bušenje zidova, zavlačenje u kanalizacije, opasnost od plinova i ostale podzemne "gamadi" samo su neke od "radosti" ovoga posla.

Imamo sreće da je Patak-O tim iskusan tim sa dugogodišnjim iskustvom ali i najboljima se ponekad dogodi nevolja.

Kraj mjeseca srpnja i prvi poziv na intervenciju u danu i to u zapadni dio grada (Vrbani) nisu naslućivali da bi moglo doći do ikakvih ozljeda, pogotovo kada smo došli na teren.

Stambena zgrada, začepljenje dovodnog kanala zgrade, malo bušenja i probijanja te saniranje problema - nije veliki zahvat. Da ali...

Upravo u takvim trenucima radosti saznanja da će i ovaj posao biti odrađen u što kraćem roku desilo se slijedeće.

Kako bismo došli do izvora curenja moramo dio zida zgrade (cement) otkloniti. Bušeći u dobrom raspoloženju u jednom trenutku došlo je do otkidanja većeg dijela zida te se isti razbio svuda oko nas... i po nama!

Sva sreća pa smo profesionalci i nosimo zaštitnu opremu što u ovom slučaju podrazumijeva i kacigu, ali za naše prste i nije bilo toliko sreće - dobar udarac na ruku učinio je od nas superheroje - da vidimo zvijezde iako je sunčan dan! :)

Na slici smo prikazali samo jedan prst iz pristojnosti prema drugima koji su malo više nastradali i nisu za "prezentaciju".

A pošto smo zdravog duha te u svemu vidimo pozitivno nacrtali smo mu smajlića kako bi zaboravili na "slatku" bol koja nas podsjeća da smo živi i zdravi!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica