Put pod noge!
Put pod noge!

Naš (i Vaš) najomiljeniji Patak-O krenuo je put mora ali ne na godišnji odmor već poslom - na ranije dogovorenu intervenciju u jedan hotel na otok Pag.

Ovo nije prva ljetna intervencija van Zagreba ali je važna i zato smo pohitali na vrijeme i sa voljom!

Spustivši se sa sjeverne strane Velebita naš omaleni, tj. nizak kamion upogonili smo magistralom južnije prema Prizni kako bismo se ukrcali na vrijeme na trajekt za Pag.

Vrijeme idealno, sunce prži, kamion se svoje strane drži :)

Dvodnevna dogovorena intervencija podrazumijeva odštopavanje i ispumpavanje cijevi u podzemnim prostorijama hotela u koje ne može ući niti jedan drugi kamion osim našeg "malog zelenog" koji se zavlači pod visine od čak 1.80 m.

Upravo zato Patak-O tim posjeduje dva takva kamiona bez konkurencije spremna za odštopavanje i ispumpavanje velikih kapaciteta tekućina.

Tog prvog dana radili smo do predvečer uspješno odštopavši i pročistivši cijevi, sanirali što se trebalo sanirati te krenuli na počinak.

Drugoga dana odradili smo završne radove te krenuli (ipak) na kratko kupanje prije povratka kući.

Uz još jedan pogled prema moru, vraćamo se novim dnevnim izazovima u našu najomiljeniju gradsku "đunglu" - Zagreb.


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica