Patak-O pita.
Patak-O pita.

Pored svakodnevnih obaveza Patak-O tim donosi redovne zanimljivosti te se ovim putem pita kako se liječnici pomokre usred višesatnih kritičnih operacija?

Jedan liječnik podijelio je svoje iskustvo: "Prije mnogo godina bio sam na dežurstvu duljem od 24 sata. Imao sam hitne operacije, a dolazile su mi pacijentica za pacijenticom. Bile su to hitne operacije, svaka od pacijentica bila je u životnoj opasnosti. Srećom, sve operacije su prošle uspješno, no ja sam trčao s jedne na drugu, između njih samo opravši ruke", napisao je.

"Kad sam došao do četvrte operacije, mjehur mi je bio potpuno pun, ali nisam mogao na WC jer je pacijent mogao iskrvariti za minutu. Na kraju te operacije više nisam mogao pa sam zamolio sestru da mi pomogne, no pokazalo se da se nisam mogao osloniti na nju", napisao je.

"Dva dana kasnije dijagnosticirali su mi infekciju bubrega, imao sam visoku temperaturu i osjećao sam bol. Danas na to pitanje gledam drugačije. Dok god je pacijent stabilno, možete prekriti rez, reći svima što se događa i otići na WC. Toliko zaslužujete."

Doktor je barem naučio kako se ponjeti u novim sličnim situacijama, a svojim čitatlejima Patak-O poručuje - nemojte trpiti nuždu te odite na WC čim prije, tijelo će vam biti zahvalno!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica