Oh, što sve neće još smisliti?
Oh, što sve neće još smisliti?

WC papir štetan? Duboko udahnite da osvijestite ovaj problem, a onda mirno i polako pročitajte što Patak-O stvarno ima za reći na tu temu.

Navodimo 4 grozna simptoma koje vam wc papir može donijeti, odnosno vašoj vagini te načini kako si pomoći umjesto brisanja papirom, onog brisanja na koje je svijet već generacijama navikao.

1. Mikrorezovi
Iako se ne vide, delikatne usmine žene sa svakim brisanjem običnim toaletnim papirom bivaju ranjene brojnim mikrorezovima. Stručnjaci spominju brojku od stotinjak mogućih rezova prilikom svakog brisanja što može dovesti do peckanja, ali i do nastanka infekcija. Umjesto brisanja radije tapkate dok niste upili svu tekućinu.

2. Natečenost
Čak i najobičniji bijeli toaletni papir može biti prepun izbjeljivača koji naš kao i svi dodani miris mogu jako utjecati na osjetljivu vaginu i usmine. Zato ako osjetite i najmanju neugodnost, iziritiranost, peckanje pa i oticanje tkiva - zaboravite na sve te wc papire i potražite onaj na kojem jasno piše da je formaldahyde-free.

3. Bakterije iz stolice
Učili su nas odmalena da smjer s kojim se brišemo nije nevažan, jer ako ćete povlačiti papir odostraga, ma čak i da se uopće ne približiti anus, velika je vjerojatnost da ćete s područja međice papirom pokupiti malo bakterija koje su se proširile dok vi mirno sjedite, i tako ih dovesti na područje osjetljive vagine. Rješenje je naravno pravi "put" od naprijed, prema iza, i svakako stanite kod međice kako vaginalne bakterije ne bi prešle tamo iza.

4. Kvasac infekcija odnosno kandidijaza
Gljivične infekcije vaginalnog područja ne dolaze uvijek od samih gljivica, njima može biti uzrok i iritacija od nakemijanog toaletnog papira čiji sastav narušava regularnu pH floru vaše osjetljive intime.


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica