Patak-O zanimljivosti.
Patak-O zanimljivosti.

Patak-O, majstor za profesionalno odštopavanje, donosi pet razloga zbog kojih vrata u WC-ima nisu do poda.

1. Lakše čišćenje Javni toalet posjećuje puno ljudi tijekom dana, a zato ih treba i češće čistiti. Rupa na dnu vrata omogućuje spremačicama jednostavnije i brže čišćenje podova.

2. Brža pomoć Ako vrata ne dosežu do poda, lakše ćete uočiti nekoga kome je pozlilo pa je sjeo ili leži na podu. Također, zahvaljujući rupi lakše ćete se provući u odjeljak te otključati vrata iznutra bez potrebe da ih razbijate.

3. Jeftinije je Izrada odjeljaka u kojima se vrata protežu od poda do stropa zahtijeva precizniji dizajn i uporabu različitih vrsta materijala. To bi podignulo trošak izrade. Za vlasnika poslovnog prostora uvijek je jeftinije instalirati vrata s rupom.

4. Bolja ventilacija U potpuno zatvorenom WC-u teško je provjetriti odjeljak i omogućiti neugodnim mirisima da se rasprše. No kod onih gdje vrata ne dosežu do poda, neugodni mirisi brže nestaju.

5. Zauzeto! Ako je odjeljak potpuno zatvoren, pojedinci će riskirati onaj neugodni trenutak pokušavajući otvoriti vrata iza kojih netko pokušava obaviti nuždu. Još je gore ako unutra pridržavate vrata. Otvor na dnu omogućit će vam da odmah uočite je li toalet zauzet ili je slobodan.

Dakle, rupa je sa razlogom tamo, zato pripazite na druge ali i sebe dok obavljate svakodnevnu "dužnost".


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica