Čistoća je pola zdravlja!
Čistoća je pola zdravlja!
Donosimo nekoliko "crtica" o kvaliteti vode, o čistoći i kao puni entuzijazma i mišljenja da je svatko vrijedan dodatnih kvalitetnih informacija donosimo par podataka koje možda i znate, ali nisu na odmet da se osvježi memorija, i krene dodatno putem čistoće i zdravlja!

Dakle - voda je kemijski spoj dva atoma vodika i jednog atoma kisika. Čista voda pri običnoj temperaturi je tekućina bez mirisa i okusa. Voda pokriva tri četvrtine Zemljine površine u obliku oceana (i to ste sigurno znali :-)). Također je prisutna u obliku vodenih tokova (rijeke, jezera, itd.) i podzemnih voda. Ljudsko tijelo se sastoji 60 - 70% od vode.

Slijedom svega navedenog dolazi se do mišljenja da je voda najbitniji čimbenik života i da dovod i konzumiranje iste mora biti na nivou. Također, i odvod vode (tekućina) mora biti ispravan i usmjeren jer samo kvalitetnim cijevima, dobrim pritiskom, i kontrolom šta se i koliko "otpušta" u odvodne cijevi možemo spriječiti ono najgore.

Ali bez brige, Patak-O liječi sve bolesti kanalizacijskog i odvodnog tipa, i garancija je čistih kanala vašeg prostora!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica