Drugi dio superheroja je stigao!
Drugi dio superheroja je stigao!

Nakon što se naš dragi pajo "probudio" u proljeće i iznijedrio prvu pilot epizodu stripa pod nazivom "Patak u proljeće", sada donosi napetost podzemnih borbi na vrući gradski asfalt u novoj (drugoj) epizodi pod nazivom: "Borbe podzemlja".

Uz sve svoje obveze od 0 - 24 sata koje ga okupiraju bez prestanka, i uz sva svoja odštopavanja, čišćenja, pražnjenja i sve ono ostalo što mu čini zaradu, našao je i vremena za borbe podzemlja.

Kakve borbe? Dovoljno je pročitati prvi dio druge epizode, i strpljivo pričekati nastavak. Druga dakle epizoda dolazi u 4 nastavka objavljenih u slijedeća par dana samo na stranicama www.patak-o.com!

Uživajte u čitanju, kao i u saznanju da uskoro slijede ozbiljne nagradne igre, a sve vezane za našega patka, što je ujedno i poziv na igru - pitanja će se odnositi direktno na patkove dogodovštine čime ujedno apeliramo da pratite sve epizode...

A za sve ostale usluge čišćenja, odštopavanja i sl. Patka-O, slobodni ste kontaktirati istoga na navedene info telefone pod rubrikom Kontakt.

EPIZODA 2. - BORBE PODZEMLJA

Patak-O ljubi sve patkice znane i neznane! :)

chanel replica