PRVA NAGRADNA IGRA
PRVA NAGRADNA IGRA


PATAK - ZA BOŽIĆNI BATAK

NAGRADNA IGRA 1.  Pitalica a)


Patak-O uoči blagadana ponosno predstavlja prvu (od više jelte) NAGRADNU IGRU samo za ljubitelje Patka-O i, kao i onih koji će to tek postati!!

Kako, šta, gdje i zašto? Samo su jedna od mogućih pitanja, ali stvar je vrlo jednostavna - vi točno odgovorite na postavljena pitanja, A PATAK NAGRAĐUJE!!

Koje nagrade? Eeee, to će Patak-O objaviti u toku samog trajanja iste, tj. u TOKU PRVOGA TJEDNA. No, da krenemo!

NAGRADNA IGRA INFO (iliti pitalica):

- počinje 16.12.2013, a završava trećega tjedna, tj. 05.01.2014. godine!
- svakog prvog dana u tjednu slijede nove pitalice, dakle: 16.12. prva runda pitalice, 23.12. druga runda i 30.12. treća - pratite ponedjeljak!!
- svaki tjedan Patak-O objavljuje DVIJE pitalice/pitanja (a, b) na koje je potrebno ispravno odgovoriti i poslati mail sa točnim odgovorima na adresu: nagradnjaca@patak-o.com.
NAPOMENA: potrebno je odgovoriti točno NA SVA POSTAVLJENA pitanja tokom jednog tjedna, tj. od ponedjeljka do petka.
- krajem svakog tjedna izvlačit će se sretni dobitnik nagrade, a na kraju cijelog ciklusa, dakle 05.01.2014. godine slijedi VRIJEDNA NAGRADA IZNENAĐENJA!
- sretno izvučeni dobitnici na kraju svakog tjedna biti će objavljeni na stranicama www.patak-o.com i Facebook stranicama profila: Patak Odštopavanje tj. FUN stranice: Odštopavanje!
- pokloni sretnim dobitnicima šalju se na kućnu adresu nakon isteka nagradne igre, dakle od 07.01.2014. godine (na Sv. Tri Kralja Patak ne radi!).
- za detalje, kao i sve ostale informacije upitati na: info@patak-o.com.


PITALICA a, tjedan prvi:
- Kakve su boje, tj. dizajna bokserice koje nosi Patak-O?NAPOMENA:
Točne odgovore na pitalicu a) poslati najkasnije do nedjelje 22.12 u 23.59!
Mogući izvori su ujedno i jedini :), a to su kućna stranica Patkovih dogodovština: www.patak-o.com, kao i njegova face stranica! Zato ne časite časa!

 

chanel replica