Jedan radni dan Patka-O
Jedan radni dan Patka-O

Patak-O svakodnevno nailazi na razne probleme, i situacije!

Kod intervencija gdje je onemogućen ulazak u stan (vlasnici su odsutni i sl.), u zgrade, prostorije razne namjene, i drugo, Patak-O na poziv sustanara ulazi sa organima reda koji su tu da osiguraju ulazak u prostorije, nesmetan rad i naravno da se osiguraju ljudi i imovina.

Nedavno smo imali sličnu intervenciju na području Dubrave, Zagreb, gdje smo intervenirali nakon poziva i dolaskom, u suradnji sa policijom, utvrdili slijedeće. Prizemlje je bilo poplavljeno, zidovi mokri, i sve je ukazivalo da je problem u stanu na prvom katu do kojega se nije moglo, zato su organi reda otvorili vrata kako bi mi odradili svoj posao.

Pod u tom stanu bio je kako se i vidi iz slika poplavljen, cijev je pukla, a vlasnika nije bilo u blizini. 

U toj situaciji prvo smo pristupili ispumpavanju vode (vidi sliku), kako bi u drugoj fazi mogli uopće započeti sa samom sanacijom cijevi! Nakon dosta ispumpavanja i sanacija cijevi uspješno smo završili posao, dok su vlasnici u međuvremenu bili obaviješteni, i sve službeno upisano od strane policije.

Zato apeliramo - zatvarajte glavne ventile vode u stanu, poslovnim i ostalim prostorijama dok vas nema kako bi se ovakve i slične situacije izbjegle i šteta svela na minimum.


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica