K-1000 RODDER stroj
K-1000 RODDER stroj

Patak-O, alias tvrtke Došlin, koja se više od 15 godina bavi isključivo odštopavanjem kanalizacija i cijevi, radi 0-24h, sedam dana u tjednu.

Počeli smo skromno (u Fiatu sa jednim strojem), međutim danas se možemo pohvaliti profesionalnom opremom i voznim parkom kakvim se ne bi posramile ni veće tvrtke istog profila!
 
Uz tri kombija, i kamion velike usisne snage, od ostale opreme istaknuli bi relativno novi uređaj - K-1000 Rodder! Navedeni uređaj je specijaliziran za rezanje i vađenje korijenja kao i trganje betona kod vanjskih kanalizacija, za vanjske objekte!
 
Sadrži sajle velike duljine (do 150 metara), kao i benzinski motor koji ga pokreće, a mobilnost mu je velika odlika pošto izgledom podsjeća na omanju kosilicu za travu na kotačima sa ručkom za lakše upravljanje.

K-1000 uređajem tvrtka Došlin dodatno osnažuje i proširuje svoje usluge, a svoje poslovanje čini jednostavnijim i profesionalnijim.


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica