Predstavljamo službene Viva´s Bar stranice!
Predstavljamo službene Viva´s Bar stranice!
Ponosno predstavljamo službene Viva´s Bar stranice gdje konačno na jednom mjestu možete pročitati sve o Aquaviva water barovima!

Dakle, o čemu se radi? Tvrtka Aquaviva (Živa voda) pokrenula je nedavno lanac caffe barova pod jedinstvenim imenom Viva´s Bar!

Viva´s nije klasični lokal, Viva´s Bar je prostor prepoznatljivog designa i jednostavno ugodne atmosfere, koji osim opuštanja uz jutarnju kavicu, ili sok donosi mogućnost kupovine Aquaviva vode kao i popratnih proizvoda iz palete jedne od najboljih voda na ovim prostorima.

Također, mozete naruciti i naše aparate za vodu, a ljubazno osoblje lokala će vas uputiti na tvrtku Živa voda za sve detalje.

Pored servisa vijesti, a putem kojeg ćemo vas obavještavati o raznima akcijama, najavama, informirati te educirati, odlučili smo ponuditi i ostale servise kao što su anketa - jednostavan način da Vas pitamo, a Vi odgovorite, foto galerija - vizualno jednostavan prikaz svih naših lokacija, sajmova na kojima smo bili, prijatelja i sl. Popis svih Viva´s Barova, kao i društvene mreže čine kompletnu uslugu time jednostavniju!

Osim što vas želimo nagraditi kvalitetnom uslugom, proizvodima i iznad svega kvalitetnom vodom, donosimo i nagradnu igru kojom želimo dodatno nagraditi Vašu vjernost i spoznaju da smo ovdje zbog vas i da čuvamo vaše zdravlje. Kojim tempom će se nagradne igre realizirati i koje nagrade ćemo dijeliti pisat ćemo u slijedećim člancima.

Primamo sve kritike, savjete, prijedloge stoga ne suzdržavajte se pisanja! Šaljite nam mailove na info@vivasbar.hr, a neke od pitanja/primjedbi možda i objavimo na načim stranicama!

Uživajte, pijte vodu, i ostanite zdravima!

Vaš Viva´s Bar team!
chanel replica