Obilazak lokacije!
Obilazak lokacije!

Svaki izlazak na teren predstavlja svojevrsnu avanturu - put u nepoznato, koji je svakim novim izlaskom drugačiji, i donosi nešto novo!

Kako slika pokazuje niti jedan uspješno obavljen posao nije "pravocrtan" i uvijek se sastoji od više promjena i pomaka na samom terenu, a koji to zahtijevaju.

Naime, po dolasku na lokaciju potrebno je odraditi kvalitetno lociranje problema, više "snimanja" kamerom, ali i upoznati cijeli sustav odvodnje samih zgrada, poslovnih objekata kao i obiteljskih kuća!

Ponekad se samo na jednoj lokaciji potroši više sati kako bi se locirao problem, ali i isti riješio. Početak neke cijevi ima i svoj kraj koji se često nalazi više metara dalje, kao i ventili koji znaju biti sakriveni, ili postavljeni puno dalje nego što bi to trebalo biti tako.

Naš profesionalni tim zato se mora u što kraćem vremenu snaći i locirati cijeli odvodni sustav, tj. shvatiti kako funkcionira na licu mjesta. Zato je potrebno i samo na jednoj lokaciji odraditi više sondiranja, provjeravanja i određivanja parametara kako bi posao bio završen što prije!

Patak-O sa svojim desetogodišnjim iskustvom, i stalnim ulaganjem u opremu, garantira kvalitetno i profesionalno odrađen posao na zadovoljstvo klijenta, i u što kraćem roku!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica