WORLD CUP 2018 pred vratima!
WORLD CUP 2018 pred vratima!

WORLD CUP 2018. svjetsko nogometno ludilo je opet pred vratima!

Nova sportska "groznica" nam pristiže i ovoga puta sve će obojati u crveno bijele kockice i "zaluditi" svekoliki puk! Patak-O voli sport, a posebno nogomet, te će i ovoga puta pratiti sve relevantne utakmice naše reprezentacije!

Uz hektolitre sokova, pive i ostalih napitaka naravano da će doći i do pokojeg začepljenja odvoda više, ali ne brinite! Ovim putem obavještavamo radni narod, kao i sve građane grada Zagreba (a i šire) da će Patak-O tim raditi i dalje bez prestanka, onako kako to samo on zna - 0-24h!

Zato opustite se u dobrom društvu i bez straha čvrsto držite ručicu za spuštanje vode, jer PATAK-O TIM je brži od Ronalda, precizniji od Messija, i naravno točniji od Modrića, našeg najomiljenijeg igrača!

Usput, Patak-O je iskoristio trenutak i uputio nekoliko selfija sa Lukom, kao što se i vidi iz priloženog, sav sretan duboko je uzdahnuo i čvrsto stisnuo svoj novi "Aj fon" i okinuo sliku za povijest...


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica