Gradskim kvartovima.
Gradskim kvartovima.

Profesionalni tim Patka-O svakodnevno na terenu u svako doba godine - 0-24h!

Ljetne "avanture" Patak-O stručnog tima nastavljaju se gradskim ulicama glavnoga grada - Zagreba!

Kako to inače i biva, spremno smo se uputili na nove lokacije i odradili novi terenski posao u roku!

Ovoga puta, kao kod većine slučajeva, glavni uzrok začepljenja bio je zbog ljudskog nemara, a koji je na krivi način "koristio" cijevi.  

U ovom slučaju radilo se o neodržavanju sistema odvoda u stambenoj zgradi, na jednoj kućnoj adresi naše slavne i popularne "države" Pešćenice!

Naime, s vremena na vrijeme potrebno je pročistiti same odvodne cijevi zato što se i od najmanjih dlaka može s vremenom nakupiti dovoljno da začepi cijevi.

Druga, i još važnija činjenica je prevencija! Kod pranja kose, brijanja, depiliranja i sličnih higijenskih "aktivnosti" poželjno je pripaziti i ne bacati dlake u odvod, već iste odvojiti i baciti kao otpadak u kantu za smeće! Zato pazite kako koristite vaše cijevi, tj. što sve završi u istima! U protivnom, Patak-O bit će primoran navratiti do vas na jednu "kavicu" posla! :)Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.


chanel replica