Tajne velikih mjastora korijena!
Tajne velikih mjastora korijena!

Nova "čudovišta" velikih dubina iznijedrila su na svjetlo dana nedavno u Zagrebu dok smo odrađivali zadnju intervenciju tjedna.

Poziv koji smo dobili toga dana nije odavao činjenicu da se radi o "teškoj" intervenciji od nekih 20 kilograma, te smo nakon dolaska na teren blago je reći bili - iznenađeni!

Radilo se o privatnom stanu u zgradi i začepljenoj školjci gdje se u pravilu kod takvih intervencija radi o nekoliko krpa, dlaka i sličnih stvari koje su nemarom stanara i dovele do začepljenja.

Ali nakon prve provjere sajlom brzo smo se uvjerili da se radi o puno večem elementu iznenađenja nego što smo se nadali!

Korijen koji je bio uzročnik začepljenja težio je cca 20 kilograma i bio dugačak dobrih 2 metra!!

Nakon nekoliko čvrstih i odlučnih trzaja sajlom i napinjanjem mišića korijen se uspješno odvojio od školjke te smo na svu sreću i radost stanara i ovu intervenciju kvalitetno i u roku završili te se umorno uputili na zasluženi odmor...

Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica