Prije i poslije 2.0!
Prije i poslije 2.0!

Običan dan na terenu - novi problemi i začepljenja svih oblika i boja!

Lokacija - Radnička ulica, poslovna zgrada, Zagreb. Vrijeme - rano ujutro, oko 07:30, taman prije prvog radnog sata većine tvrtki!

Ali ne i ubrzanog PATAK-O tima, pošto nam je ovo bila već treća hitna intervencija dana, uz vidno pospane ljude koji su se već naveliko počeli kretati ulicama razbacali smo alat i bacili se na posao!

Dakle, poslovna terasa, točnije sifon iste bio je skroz začepljen (lijeva slika) i samo zahvaljujući brzom reakcijom (uz učestale i čeznutljive upite klijenata i česte poglede na sat) uspjeli smo za točno pola sata odčepiti i očistiti sifon.

Na vrijeme i sa voljom, u najbolje vrijeme pred sami početak radnog vremena - u 08:02 već smo hitali ka našoj novoj intervenciji na drugom kraju grada, usnuloga i tromog, ali ubrzanog barem što se Patak-O tima tiče!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica