Masni talog iz dubina!
Masni talog iz dubina!

Sa novim najnižim kamionom možemo se, kao što smo u ranijim obavijestima i naveli, zavuči u svaku, pa i najmanju garažu do "minus" nivoa koliko je god potrebno!

Ovoga puta na hitnu intervenciju izašli smo u jednu garažu u centru grada i na -3 nivou iste "sukobili" se sa pravom nemani iz dubina!

Uzrok problema bio je začepljenje, tj. odštopavanje i čišćenje šahta i okna garaže, a prije potopnih pumpi - do kojih možemo doći upravo i jedino zahvaljujući našem NOVOM kamionu tj. našim novim kamionima - malim zelenim i veselim crvenim! :)

Upogonili smo kamion i izvukli ogromnu grdosiju, pravu neman - talog masnoće koji se očigledno taložio dulje vrijeme, a opet sve zbog ljudskog faktora - između ostaloga i odlaganja i ispuštanja motornih ulja.

I ovoga puta upozoravamo na savjesno ponašanje kako u ovakvim slučajevima ne bi došlo i do većih problema sa cijevima kao i šahtovima, ali ako se već i desi navedeni problem mirno spavajte i ovoga puta jer Patak-O nikada ne spava i stručan kakav je pohitati će i u najkraćem roku riješiti vas glavobolja svih vrsta!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.


chanel replica