Prije i poslije 3.0!
Prije i poslije 3.0!

Novi hitan poziv i novi veliki zahvati - stambena zgrada i "veliki" problemi zatekli su nas na jučerašnjoj prvoj intervenciji!

Lokacija - Jedna od stambenih zgrada na zapadnom dijelu grada (Zagreba naravno). Vrijeme - oko podneva ali na vrijeme :).

Kako nam je osoba preko telefona i objasnila radilo se o napuknuću odvodne cijevi zbog koje smo morali prvo dobro ugrijati mišiće i probiti se do iste - prokopati više metara u duljinu ali i dubinu!

Ovoga puta najviše vremena proveli smo u samom kopanju i krpanju rupe pošto se radilo o velikoj količini zemlje koju je trebalo maknuti i ponovno vratiti na isto mjesto.

Nakon nekoliko sati stručne i vrijedne ruke Patak-O tima konačno su odradile i taj posao uspješno na radost predstavnika stanara i uputili se na novu lokaciju.


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.

chanel replica