Spašavali smo lanac brze prehrane!
Spašavali smo lanac brze prehrane!

Bez obzira radilo se o stanu, kući, stambenoj zgradi ili poslovnom objektu - poslovnici, stručan Patak-O tim spremno odgovara na sve zahtjeve svojih kijenata i probleme rješava na opće zadovoljstvo istih!

Uz svu strku oko hitnih intervencija i obaveza svaki član našeg vrijednog tima treba odmoriti i uzeti pauzu za obrok, kako bi kvalitetno mogao dalje obnašati sve svoje dužnosti po redu!

Ali ovoga puta odlazak u najveći, tj. najpoznatiji lanac brze hrane u svijetu (prisutan i kod nas sa desetak poslovnica samo u Zagrebu) nije bio radi odmora već radi posla - primili smo poziv za intervenciju već rano ujutro i pohitali u trenu!

Dočekalo nas je začepljenje šahta u samoj poslovnici (vidi sliku) gdje smo kao uzroke problemu našli više njih - od plastičnih dijelova boca i posuda do čak i jedne velike žlice! Sve je to naravno dovelo do pravog začepljenja i curenja tekućina natrag kroz šaht ali i druge odvode.

Nije da volimo brzu hranu, i da se hranimo u sličnim grill restoranima - nama je i dalje domaća juhica bolja od ičega, ali trbuhom za kruhom, tj. kratkim vremenom za obrok, kao i poslovnim obvezama doveli smo se u poziciju da makar ovoga dana spojimo ugodno s korisnim i odradimo taj gablec na mjestu hitne intervencije i siti krenemo na novu intervenciju!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.e intervencije i siti krenemo na novu intervenciju!

chanel replica