Resničke delicije! :)
Resničke delicije! :)

Naša avantura nastavlja se svakoga dana i svaka intervencija donosi nešto novo, a opet tako poznato!

Lokacija - Resnik, mjesto - restoran, ali ovoga puta ne restoran brze hrane već klasičan restoran sa ponudom od pečenja, toplih predjela, deserta pa sve do domaćih delicija - fileka, graha i sl.

Naravno da je i Patak-O samo od krvi i mesa i podložan raznim utjecajima što pogotovo podrazumijeva hranu ali radi se o hitnoj intervenciji i (za sada) ručak će morati pričekati!

Problem je bio u odvodnoj cijevi wc školjke gdje se gle čuda našla i jedna vrećica čipsa u punom sjaju, kao i ostale radosti - korijen, mulj i dr!

Sve to, polako ali sigurno, dovelo je do začepljenja i prelijevanja tekućina iz cijevi na nesreću klijenta koji je našom brzom i efikasnom reakcijom odahnuo vidjevši posao odrađen u manje od sat vremena!

Pravi stručnjak na pravom mjestu sa pravim alatom - dobitna kombinacija!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.e intervencije i siti krenemo na novu intervenciju!
chanel replica