Prije i poslije 5.0!
Prije i poslije 5.0!

Jedna velika tvrtka za proizvodnju - prije i poslije verzija 5.0!!

Lokacija - Zapadni dio grada, Zagreba jelte! Detalji će i ovoga puta ostati dio Patkove prirode posla, tajnovito ali profesionalno!

Patak-O tim ne radi undercover - kako bi naše stare bake rekle :) i ne skriva ono što i kako radi ali pošto je prvenstveno profesionalac ne može si dopustiti da klijent dodatno "pati".

Dakle, radilo se o totalnom (kompletnom) začepljenju na bazi cijelog kompleksa, kao što se vidi iz priloženog radilo se o puno jedinica pisoara, školjki, lavaboa, šahtove da i ne spominjemo!

Prvo je trebalo pronači glavni uzrok problemu. U većini slučajeva radi se o jednom glavnom izvorištu problema, dok je u ovom slučaju bilo više manjih začepljenja, što je i u konačnici i dovelo do totalnog kolapsa.

Razriješili smo probleme jedan po jedan, ne u jednom satu već nam je ovoga puta trebalo punih 4 sata kako bi sve uspješno odčepili, očistili i naravno - istestirali!

Još jedan sretan i zadovoljan klijent Patak-O tima!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.e intervencije i siti krenemo na novu intervenciju!chanel replica