Materijal za žbukanje u školjci?
Materijal za žbukanje u školjci?

Lokacija - poznata zgrada Mamutica, naselje - Travno!

Već od rana jutra Patak-O tim bio je na nogama i po gradskim kvartovima rješavao svakojake probleme.

Oko podneva svratili smo i do Travnog, tj. do najveće stambene zgrade u Zagrebu te se na poziv klijenta javili, i došli u kratkom roku.

Privatan stan, problem pred nama - zaštopana školjka, ali ne od materijala i tekućina na koje smo navikli, već po prvi puta od šute i materijala iz vertikale, tj. materijala za žbukanje kojeg se netko vrlo jednostavno dosjetio riješiti po kratkom postupku - ostavljanjem u školjci! :)

Naime, u stanu su se održavali radovi, i kao da ih nije bilo dosta, prošli radnici ostavili su za sobom nered te smo mi morali (već skrućeni) materijal razbiti, usitniti tj. detaljno ga očistiti iz školjke i cijevi kako bi uopće voda i mogla oticati.

Dva sata nakon dolaska na lokaciju i taj problem je bio riješen uz veliku zahvalu stanara, a mi se kao pravi Patkovi vojnici uputili u novu "bitku" sa tekućim, ali i onim "krućim" problemima! :)


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.e intervencije i siti krenemo na novu intervenciju!
chanel replica