Posjet OŠ "Savski gaj"!
Posjet OŠ "Savski gaj"!

Nova intervencija? Svakako! Svaki dan, 365 dana u godini, blagdani ili ne Patak-O tim spremno čeka na vaše pozive!

Ali između intervencija Patak-O krati vrijeme pišući ove "memoare" tj. zgode svojih izlazaka na teren, te informira upravo vas sa čime se sve hvata u koštac!

Ovoga puta posjetili smo Osnovnu školu "Savski gaj"... ili školu do iste? Nismo sigurni :) Na vama je da zaključite koju! :)

"Tekući" problem krutih sastojaka bio je naravno u WC-u. Odčepivši riješili smo problem šahta navedene prostorije u zavidnom roku!

I ne bi to bio nikakav problem da to nije bio tek PRVI u nizu WC-a! Da, škole imaju više toaleta, na više katova i tako redom :)

Isti postupak ponovili smo nekoliko puta i nakon 3 i pol sata odlučnog odštopavanja i saniranja problema završili smo i sa ovim poslom te uz riječi zahvale i osmjeh od uha do uha ravnatelja/ice uputili se zadovoljno na novu lokaciju!

Patak-O juri dalje!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.e intervencije i siti krenemo na novu intervenciju!
chanel replica