Mapa javnih WC-a Zagreba!
Mapa javnih WC-a Zagreba!

Patak-O redovito donosi informacije sa terena, tj hitnih intervencija, ali i ostale srodne zanimljivosti čemu i ovaj članak ide u prilog.

Nedavno je dotična zagrebačka spisateljica i antropologinja Andrea Pisac na svom blogu Zagreb Honestly napravila, poučena vlastitim iskustvom, mapu javnih WC-a u kojih se nećete bojati ući.

Iako javni toaleti nemaju dobru reputaciju, Zagreb je dokaz da ne mora uvijek biti tako. Ovoga puta donosimo tri javna WC-a u strogom centru grada koja se po mnogočemu izdvajaju od ostalih, modernih i klasičnih WC-a!

Najstariji javni toalet u Zagrebu – na Britanskom trgu
Osim što u njemu možete vidjeti i dašak povijesti, ovaj WC uvijek je svjež i čist. Kao prvi javni toalet u Zagrebu, izgrađen je 1908., a danas je ispred njega napravljen i kiosk, tako da po potrebi možete ubiti dvije muhe jednim udarcem.

Javni toalet u Botaničkom vrtu
Nakon opuštajuće štenje i uživanja u ljepotama vrta, mogli biste otići i do njihovog javnog WC-a, čak i ako nemate potrebe za to. Očuvana arhitektura i prekrasan izgled savršeno se uklapaju u mir koji pruža flora Botaničkog vrta.

Novi javni WC na Europskom trgu
To je zasigurno najveći javni toalet u Zagrebu, a s obzirom na to da je otvoren tek 2006., moderno je opremljen i ugodan za korištenje.

Ima još nekoliko WC-a vrijednih spomena u samom centru grada, poput javnog toaleta u Nazorovu parku, ali i onoga pokraj Pravnog fakulteta.

I zato slobodno prošećite gradom u potrazi za javnim WC-ima, a ako primjetite da dotični imaju problema sa začepljenjem znate koga ćete nazvati? Vašeg omiljenog PATKA-O!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.e intervencije i siti krenemo na novu intervenciju!
chanel replica