Muzej kanalizacije
Muzej kanalizacije

Patak-O redovito donosi razne savjete ali i zanimljivosti iz srodnoga mu svijeta - kanalizacije, odvodnje, higijene, toaleta i sl... Tako je i ovoga puta slučaj!

Jeste li znali da postoji Muzej kanalizacije? Da - kanalizacije, i to u gradu svjetla, gradu ljubavi - Parizu!

Ne želite čekati u redovima, a tražite u Parizu posve drukčiju znamenitost ili atrakciju tada ćete „uskočiti“ u parišku kanalizaciju i naučiti puno zanimljivosti vezanih za podzemnu povijest Pariza.

Riječ je o fascinantnoj povijesti osiguravanja čiste, pitke vode za grad Pariz, kako bi se spriječile bolesti i kuga, i o načinima zbrinjavanja gradskih otpadnih voda.

I da, radi se o pravoj kanalizaciji, s njezinim specifičnim mirisima. Muzej kanalizacije u Parizu (Le Musée des Égouts de Paris) je samorazgledavajući pješački obilazak više tunela ispod gradskih ulica i rijeke Seine. Ondje se nalaze izlošci i tekstualno-slikovni prikazi koji pričaju priču kako je osmišljen i sagrađen pariški sustav kanalizacije i kako on danas funkcionira.


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica