Nove "radosti" našeg noćnog Patka-O!
Nove "radosti" našeg noćnog Patka-O!

Novi dan, pardon noć te nova intervencija na sjevernom kraju grada - Mihaljevcu obilježila je ovu prosinačku večer nekoliko metara od samog okretišta tramvaja!

Da li su u pitanju bile Sljemenske vode, kiša, ili jednostavno nemar stanara nismo sigurni, ali smo sigurni da problem koji je nastao nije nimalo bezazlen te smo već po dolasku vadili alat pravih mjera i prionuli poslu.

Predstavnik stanara nove zgrade na kraju ulice pozvao nas je do šahta gdje je vidno bilo curenje vode, a boljom provjerom utvrdili smo napuknuće same glavne odvodne cijevi te prvo ispumpali pa tek onda zamjenili pokidani dio cijevi i zakrpali rupu!

Procjena vremena posla od samog dolaska - 1.30 sat! Nije ni loše s obzirom da se radilo o noćnoj intervenciji. To je ujedno bila i zadnja intervencija dana te smo s(p)retno te u roku još jedan dan uspješno priveli kraju.


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!! POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.e intervencije i siti krenemo na novu intervenciju!
chanel replica