WC školjka koja vam može zapaliti kuću!
WC školjka koja vam može zapaliti kuću!

Ne, ne radi se o prevelikoj količini metana krivo "kanaliziranoj" nakon obilne porcije graha :) već o pravoj potencijalnoj opasnosti u vašem domu!

Točnije radi se o opasnim proizvodima koje su pojedine zemlje našle na svom tržištu!

Jedan od takvih je i WC školjka s mehanizmom za tuširanje švicarskog proizvođača Geberit od koje je postojala opasnost od požara.

Opasnost je bila u tome što sredstvo za dezinfekciju mlaznica sadrži limunsku kiselinu koja je mogla izazvati koroziju jednog dijela od mesinga. Tad bi voda i sredstvo za dezinfekciju mogli doći do utičnice za ventilator te bi tad postojala opasnost od požara.

Navedena tvrtka inicirala je putem svog zastupništva u Hrvatskoj da se obavijeste potrošači o opasnosti iz preventivnih razloga.

Da, znamo da ćete sada prvom posjetom svom WC-u provjeriti nalazi li se na vašoj WC školjki ime švicarskog proizvođača :) ali vjerujemo da i ako nađete naziv GEBERIT na školjki da vaša nema i ugrađeni mehanizam za "tuširanje"!

Ali svejedno nije na odmet provjeriti... :)


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica