I četke se čiste zar ne?
I četke se čiste zar ne?

Patak-O redovito informira svoje čitatelje kako o samom poslu i intervencijama tako i o zanimljivim pričama, a koje se tiču srodne mu djelatnosti! :)

Ovoga puta donosi priču o načinu na koji je jedna žena odlučila očistiti svoju četku za WC školjku!

Naime, dotična osoba odlučila je svoju četku očistiti u perilici za suđe - poznatijoj kao "suđerici".

Svoju "ideju" gospođa (ne, nemamo informacije o imenu i prezimenu :)) je podijelila na forumu "Mumsnet" te dobila dosta kratkih i jasnih odgovora! Većina korisnica (i korisnika) navedenog foruma odgovorili su joj da je odvratno uopće i razmišljati o takvoj ideji.

Jedna je napisala: "Nikada to ne bi napravila. Zamišljam prljavštinu s četke kako se lijepi na moje posuđe". Druga joj je dala savjet da bi pranje u perilici posuđa bilo neekonomično zbog količine vode koju bi potrošila pri takvom pranju.

A što VI mislite o toj ideji? Da li bi ikada oprali WC četku u suđerici ili ne?

Danas je barem potrošni materijal, a u to spada i četka, jeftin te se uopće ne isplati čistiti četku - dovoljno je nakon korištenja istu zamjeniti novom koju možete pronaći u skoro svakom većem dućanu.

Viva la četka!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica