Patak-O poruka lopovima.
Patak-O poruka lopovima.

Patak-O imperija uzvraća udarac tamo gdje najviše boli!

Da podsjetimo - prije tjedna dana ukradeni su slijedeći alati i oprema: Kamera Ridgid CS6 + RM200 SL, Stroj za odštopavanje Rothenberger R 600 plus, debele sajle fi 22 mm i sitni alat u velikom crnom koferu. Vrijednost opreme cca 100.000 kn.

Zbog navedene pljačke i pas nam pobjegao te nakon što smo ga pronašli odlučili smo se za drastičnije mjere - nema više "švrljanja" po kvartu i traženja lake zabave :) - uškopili smo ga te od sada spavamo mirnije!

Savaju li mirnije i lopovi? Nadamo se da ne te da će i oni imati noćne more pošto im Patak-O poručuje da ako smo psa uškopili radi veće svrhe da nam nimalo neće biti problem i njih uškopiti tj odstraniti ono malo što im je ostalo od srama među nogama! :)

Da, patak-O je i dalje ljut te želi svoju teško zarađenu opremu nazad! I to danas!

Ujedno apeliramo na stanare i građane da ukoliko vide neke nove radnike za intervencije i odštopavanja, ili koje poznaju, a hvale se novom opremom ili su im jednostavno samo čudni da nam svakako jave na:

091/5592-755 ili na: eniozg@gmail.com.

Viva la sloboda!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica