Patak-O daje nagradu 10.000 kuna
Patak-O daje nagradu 10.000 kuna

Urbi et orbi i na sva zvona Patak-O daje na znanje da RASPISUJE NAGRADU OD 10.000 kuna te traži krivca - lopova koji mu je prije neki dan otuđio vrijednu opremu za odštopavanje!

Oprema i alati koji su ukradeni su: Kamera Ridgid CS6 + RM200 SL, Stroj za odštopavanje Rothenberger R 600 plus, debele sajle fi 22 mm i sitni alat u velikom crnom koferu. Vrijednost opreme cca 100.000 kn.

Patak-O tim (tvrtka DOŠLIN) nagradit će sa 10.000 kuna (slovima: desettisućakuna) onog čijom se informacijom uspije pronaći krivac, tj. ukradena oprema!

Navedena oprema nije ona koja se može kupiti u prvom Bauhausu ili Pevecu već je specifična i skupa, te vas sve molimo da otvorite oči i ako primjetite bilo kakvu novu opremu kod konkurentskih tvrtki koje dođu na hitne intervencije odštopavanja da nam svakako javite na:

091/5592-755 ili na: eniozg@gmail.com.

Patak-O se unaprijed zahvaljuje svima!


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica