Proljetne "radosti" u vrtiću
Proljetne "radosti" u vrtiću

Kako to biva uz velike moći dolazi i velika odgovornost.

Patak-O posjeduje velike moći pomoći 😁 onima kojima je to najpotrebitije, a najviše može zahvaliti (pored opereme i alata) svojem velikom voznom parku kojim uspjeva u isto vrijeme biti na više mjesta odjednom! Koji superheroj to može?

Velika odgovornost dakle proizlazi iz velike moći, što i znači odraditi svaku intervenciju uspješno bez obzira o kakvom se problemu radilo!

Prošloga jutra (srijeda) Patak-O izašao je na teren u jedan dječji vrtić na južnom dijelu grada gdje je došlo do zapušenja glavne odvodne cijevi cijelog kompleksa.

Pored samog lociranja uzroka problema trebalo je i sanirati, tj. odštopati sve odvodne, manje kanale (čitaj wc školjke i pisoare) za cijelu zgradu. To bi u brojkama iznosilo oko 20-tak kanala! Dakle, show može početi! 😁

I malo po malo, školjka po školjku, nakon tri sata odštopavanja uspjeli smo riješiti i sanirati sve kanale! Naravno, i ovoga puta uzrok je bio ljudski faktor (wc papiri, obični papiri, tkanina i sl.). Od sada svo osoblje vrtića može mirno vršiti nuždu!

Nastavak u novom broju Vjesnika... prdn, novi nastavak Patak-O priča slijedi uskoro na ovim stranicama...


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica