Novi Patak-O savjeti
Novi Patak-O savjeti

Patak-O tim je tim profesionalaca koji pored svakodnevnih obaveza i redovitih objava o svojim "avanturama" (čitaj hitnim inervencijama) objavljuje zanimljivosti te pruža korisne savjete!

Tako je i ovoga puta - jednostavno rješenje kako na lagan i brz način odčepiti svoju WC školjku.

Inače, za sve oblike začepljenja te odštopavanja tu je Patak-O tim opremljen najsuvremenijom tehnologijom te dugogodišnjim iskustvom, ali kada se radi o ovako malim začepljenjima pokušati možete i sa ovim jednostavnim trikom.

Dakle, ako se vaša zahodska školjka zaštopa i papir više ne prolazi kroz odvod, najprije podignite obje daske. Potom otvor školjke dobro omotajte prozirnom folijom u nekoliko slojeva.

Pustite vodu. Pritisak koji nastane podići će vodu i foliju. Vi je tada rukama pritisnite prema dolje. Tako ćete napraviti dodatan pritisak i papir bi trebao otići niz odvod. Ne uspijete li iz prvog puta, pokušajte par puta.

A ako ne uspije znate koga ćete nazvati? Naravno plavu pernatu patku iz Patak-O tima! :)


Trebate li HITNO ODŠTOPAVANJE vašeg odvoda na pravom ste mjestu! RADIMO 0-24h i odštopavamo svaki odvod u bilo koje doba dana ili noći! Garantiramo dolazak u roku 2 sata na području grada Zagreba!!

POŠALJITE DIREKTAN UPIT I JAVLJAMO SE U ŠTO KRAĆEM ROKU! ---> POŠALJI UPIT.
chanel replica